Sale: Tot 50% korting -> Dames   Heren

BEDRIJFSINFORMATIE

Werken voor 7 For All Mankind betekent deel uitmaken van een van de voornaamste merken ter wereld op het gebied van premium denim. Erkend en gevierd over de hele wereld, hebben wij sinds onze oprichting in het jaar 2000 lovende kritiek ontvangen voor onze modellen, stoffen en afwerkingen. We staan symbool voor de moeiteloos sexy geraffineerde stijl uit Californië. Al meer dan tien jaar kunnen wij de hele mensheid wat teruggeven dankzij onze innovatieve producten, betrokkenheid bij onze medewerkers en uitmuntende kwaliteit en service. Net zoals iedere door ons geproduceerde jeans uniek is, zoeken we talenten die zich niet alleen met onze bedrijfsactiviteiten bezighouden, maar ook onze missie ondersteunen voor een verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. We zoeken personen die in onze producten geloven en een passie hebben voor mode, kunst en de moderne wereld waarin we leven.

CULTUUR

Empowerment. Samenwerking. Ondernemingsgeest. Deze drie trefwoorden drukken de basis van ons culturele model uit. Als een collectief geheel van getalenteerde, eclectische en onverschrokken ambitieuze personen, gebruiken wij deze woorden als richtlijnen voor wat we dagelijks doen, creëren en willen bereiken. Deze drie principes maken deel uit van alles wat we doen.

WERVINGSBELEID

7 For All Mankind, leidinggevend op het gebied van de moderne denim lifestyle, zoekt medewerkers met talent die onze passie delen voor innovatie en kwaliteit en net als wij streven naar een voortdurende groei en ontwikkeling van ons bedrijf en de mensen die er werken. Wij spannen ons in om de toptalenten van het land te vinden en te werven. Als merkambassadeurs, houdt ons team zich doelgericht met selectie en werving bezig. Het hoofdkantoor van 7 For All Mankind EMEA is gevestigd in Mendrisio – Zwitserland .

VACATURES

7 For All Mankind is about teamwork, loving what you do, identifying with the brand, and having a great sense of style. Joining our Retail team could help propel your career.

OPEN POSITIES
Store Manager Ingolstadt - Germany

Assistant Store Manager Ingolstadt - Germany

Sales Associate Full Time and Part Time Ingolstadt - Germany

Assistant Store Manager Regent Street London - UK

Sales Supervisor Regent Street London - UK

Sales Associate Part Time Regent Street London - UK

Sales Assistant Full Time and Part Time Westfield London - UK

Sales Associate Full Time and Part Time Hamburg - Germany

Sales Associate Full Time and Part Time Roermond - Netherlands

Wij Accepteren:
Veilige Betaling Mit: