betaling

Valuta's

Betalingen en retourzendingen worden gefactureerd in Britse ponden (GBP) voor het Verenigd Koninkrijk en in euro (EUR) voor de overige landen.

Betalingen met creditcard of betaalpas

Wij accepteren betalingen met creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express en andere betalingscircuits die specifiek zijn voor jouw land van levering.

Selecteer tijdens het afrekenen de optie Creditcards, en selecteer vervolgens de specifieke creditcard die je wilt gebruiken. Ter bescherming van je creditcardaankopen wordt je altijd gevraagd om voor elke bestelling je CVV-code in te voeren.

Creditcardgegevens opslaan

Wij bieden de mogelijkheid om je creditcardgegevens veilig op te slaan waardoor je sneller en eenvoudiger bij ons kunt winkelen. Vink hiervoor na het invoeren van de betreffende gegevens de optie Opslaan voor later aan.

7 For all Mankind slaat je creditcardgegevens niet op; al je gegevens worden veilig opgeslagen door onze beveiligde betaalproviders.

Betalingsbeveiliging

Ons systeem herkent of de creditcard is geregistreerd in de 3D-beveiligingsprogramma's Verified by Visa of Mastercard SecureCode.

Als de kaartuitgever in de EU is gevestigd, kan je op op grond van nieuwe betalingsbeveiligingsmaatregelen in het kader van de tweede Richtlijn Betalingsdiensten (PSD2) worden gevraagd om je betaling te verifiëren. Je wordt doorverwezen naar een speciale pagina om nadere gegevens in te voeren of gevraagd om de betaling met je mobiele telefoon te autoriseren. Zodra dit afgerond is keer je terug naar de website van 7 For all Mankind.

Betalingen met PayPal

Je kunt ook met PayPal betalen. Wanneer je bij het afrekenen deze optie selecteert, wordt je doorverwezen naar de PayPal-site om in te loggen en het bedrag te controleren voordat je klikt op Nu betalen. Zodra de transactie afgerond is keer je terug naar de website van 7 For all Mankind.

Betalingen met Klarna

In een aantal landen accepteren we ook betalingen met Klarna. Met Klarna het je ook de mogelijkheid te kiezen voor betaling middels een zogenaamde Sofortüberweisung.

Klarna is een onafhankelijke betaalprovider en 7 For All Mankind heeft geen invloed op het al dan niet accepteren van jouw betaling door Klarna. Neem in geval van problemen met je bestelling contact op met de klantenservice van Klarna. Ga voor meer informatie naar de volgende pagina: Klarna

Belastinginformatie

Kopen op de website van 7 For alle Mankind is voorbehouden aan eindgebruikers. Onze prijzen zijn inclusief belastingen (BTW).

Facturen

Voor elke bestelling schrijven wij een factuur uit; dit document wordt verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Houd er rekening mee dat wij na bevestiging van de bestelling de door jou ingevoerde gegevens niet meer kunnen wijzigen, en het niet mogelijk is om een nieuwe factuur uit te schrijven.

Als je problemen ondervindt met de ontvangst van je factuur, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen je direct een PDF van je factuur sturen.

Prijsaanpassing

7 For All Mankind biedt graag een Aanpassing aan de uitverkoopprijs aan op artikelen die tot 7 dagen vóór de begindatum van een uitverkoop zijn gekocht.

Houd er rekening mee dat op het moment dat het verzoek wordt gedaan het exacte model van het artikel beschikbaar moet zijn voor verkoop om een aanpassing van de verkoopprijs goed te kunnen keuren.

Wij kunnen geen prijsaanpassingen aanbieden voor artikelen die oorspronkelijk in een uitverkoop zijn gekocht of op speciale actieartikelen die tijdelijk in prijs verlaagd zijn. Wanneer een artikel tegen een gereduceerde verkoopprijs is gekocht, wordt geen prijsaanpassing aangeboden als het artikel verder wordt afgeprijsd.

Wij Accepteren:
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Amex
 • Discover
 • Diners Club International
 • IDeal
 • ApplePay
 • GooglePay
Veilige Betaling Mit:
 • Secure payment