Skinny Jeans

Het is steeds lastiger om iemand te vinden die niet een paar skinny jeans bezit. De strakke lijn zorgt voor een supersexy en vrouwelijke look die eindeloos kan worden gecombineerd en gestyled. Onze 7 For All Mankind Skinny jeans zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van hoge taille tot tapered.

Toen onze ontwerpers aan tafel gingen zitten om het aanbod van skinny jeans voor vrouwen van 7 For All Mankind te creëren, begrepen zij hoe belangrijk het was om een modieuze stijl te kiezen en iets te produceren dat nog aantrekkelijker was. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan wassingen en pasvormen, van flatterend denim met hoge taille tot opstandige, gescheurde skinny jeans voor vrouwen: perfect voor een brunch in het weekend of een informele vrijdag op kantoor.

Deze denimstijl is tijdloos en gemaakt om het vrouwelijk silhouet te accentueren. Het kan met vrijwel alles in jouw kast gecombineerd worden. Blader door onze selectie aangezien iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en luxueuze designs hier wat kan vinden: skinny jeans en vrouwen zijn echt een perfecte combinatie.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?