SHOP bij 7FAM

Kortingscodes

Van tijd tot tijd heeft 7 For All Mankind aanbiedingen waarvoor een promotiecode nodig is. Vergeet niet om bij het plaatsen van je bestelling de promotiecode toe te voegen voordat je betaalt, anders wordt de korting niet toegepast. Codes van kortingsbonnen kunnen niet worden samengevoegd, je kunt één bon per bestelling gebruiken.

Voer de kortingscode in in het vak “Kortingscode toepassen” op de betaalpagina en klik op de knop Korting toepassen.

Controleer in het besteloverzicht of je korting goed is toegepast en ga verder met het plaatsen van de bestelling.
Houd er rekening mee dat de kortingscode voor abonnees op de nieuwsbrief 30 dagen geldig is en alleen kan worden gebruikt voor niet-afgeprijsde artikelen.
Vouchers of kortingscodes die door onze klantenservice worden uitgegeven, zijn vanaf de datum van uitgifte 30 dagen geldig.
Je kunt slechts één kortingscode/voucher per aankoop inwisselen. Als je meer dan één voucher of kortingscode hebt, moet je kiezen welke je wilt inwisselen.

Specifieke kortingen die geldig zijn op de Amerikaanse markt kunnen mogelijk niet gebruikt worden op de Europese website, en 7 For All Mankind vergoed eventuele prijsverschillen niet. Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor de juiste nieuwsbrief: Nieuwsbrief.

Acties met geschenken

Van tijd tot tijd kan 7 for All Mankind acties hebben waarbij een je bij een aankoop een geschenk ontvangt. Dergelijke acties zijn alleen online beschikbaar, en zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad. Het geschenk dat bij een aankoop wordt ontvangen kan ook afhankelijk zijn van bepaalde parameters, zoals bijvoorbeeld een minimale aankoopwaarde of het doen van een aankoop tijdens een bepaalde periode.

Maatinformatie

Maten kunnen variëren op basis van de stof. Om je te helpen om de beste maat te kiezen, vindt je op elke pagina een maatomrekentabel en meer informatie over de pasvorm van het kledingstuk, en of het klein of groot valt of precies in overeenstemming met de maat is.

Als je meer hulp nodig hebt, staat ons klantenserviceteam klaar om al je vragen over maten en pasvorm te beantwoorden.

Daarnaast bieden we in sommige landen een persoonlijke stylingservice. Als de persoonlijke styistenservice in jouw land beschikbaar is, staat dit vermeld in de voettekst van de homepage van onze website.

Kleuren

We hebben alle mogelijke moeite gedaan om de kleuren van onze producten op de foto's zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Houd er echter rekening mee dat computermonitoren, tablets en mobiele apparaten kleuren mogelijk niet waarheidsgetrouw weergeven.

Account

Het aanmaken van een account heeft vele voordelen: - Sneller afrekenen; - Meer dan één adres bewaren; - Je bestellingen volgen; - Je bestelgeschiedenis controleren.

Persoonlijke gegevens

Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over de verwerking van je persoonsgegevens in verband met het plaatsen van een bestelling, een retourzending of terugbetaling.

Wij Accepteren:
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Amex
 • Discover
 • Diners Club International
 • IDeal
 • ApplePay
 • GooglePay
Veilige Betaling Mit:
 • Secure payment