SALE • Eindelijk ->  Dames   Heren

7 FOR ALL MANKIND

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERZENDING VAN DE PRODUCTEN

LEVERING

WAAR EN WANNEER STUREN WIJ DE BESTELLINGEN

De producten die op deze website worden besteld, kunnen alleen in Nederland worden geleverd. Leveringen van bestellingen die geplaatst zijn op de site http://www.7forallmankind.nl/nl_nl/ zijn tot Nederland beperkt.
Je bestelling wordt vanuit ons magazijn in Oldenzaal, Nederland, verzonden. Alle retourzendingen moeten worden teruggestuurd aan Bleckmann 7575 AX Oldenzaal, Nederland.

De bestellingen worden volgens de Algemene Verkoopsvoorwaarden verwerkt. Nadat je bestelling is ingevoerd kunnen de details niet langer worden gewijzigd.

KOSTEN EN TIJDEN VAN VERZENDING:

De verzending in Nederland is GRATIS en vereist 1 werkdag vanaf het moment waarop de goederen ons magazijn verlaten.
Wanneer je bestelling voor 11.00 uur a.m. wordt bevestigd, wordt deze op dezelfde dag uit ons magazijn verzonden. De bestellingen die na 11.00 uur a.m. worden geplaatst, worden de volgende dag verzonden, waardoor er dus een dag meer voor de levering nodig is.
De bestellingen die op vrijdag na 11.00 uur a.m. worden geplaatst, worden de maandag daarna verzonden: we verzoeken je rekening te houden met de hierboven aangegeven verzendtijden.

VERWERKING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

Voor de verwerking van je persoonsgegevens naar aanleiding van je bestelling, wordt je verzocht onze Privacy Policy te lezen. (link)

RETOURBELEID

We hopen dat je tevreden bent met je winkelervaring bij 7 For All Mankind, maar hebben er natuurlijk begrip voor als je één of meer producten die je van ons hebt gekocht wilt retourneren. Je kunt ons onjuiste, beschadigde of defecte producten, incomplete bestellingen of producten waarover je van gedachten bent veranderd terugsturen door de onderstaande procedure en de hierin vermelde tijden te volgen.

Dit retourbeleid is van toepassing op alle producten die op de Nederlandse website van 7 For All Mankind zijn besteld en die in Nederland zijn geleverd.

Wij accepteren uitsluitend retourzendingen van producten die op onze Europese online website zijn gekocht, http://www.7forallmankind.nl/nl_nl/
Te retourneren producten kunnen niet naar onze officiële winkels worden teruggebracht of hier worden vergoed. Artikelen die in onze winkels, in warenhuizen of in partnership stores zijn aangeschaft, kunnen worden geretourneerd waar ze zijn gekocht en zijn onderhevig aan het retourbeleid van de betreffende winkelier.

HOE VERLOOPT EEN RETOURNERING

Retourneren via Mail in een paar makkelijke stappen!

 1. Vul het formulier in bij uw bestelling in en vul het formulier in het retourpakket in.
 2. Retour verzending is gratis voor nieuwe en ongebruikte artikelen met behulp van het voorafbetaalde retourlabel bij uw bestelling. Bij het retourneren van uw bestelling:
  • Bevestig het voorafbetaalde retourlabel aan de verzenddoos.
  • Neem uw pakket naar een aangewezen retourzaal.
  • Ga naar de volgende link http://www.postnl.nl/locatiewijzer en voer uw postcode of plaats in.
  • Als u uw retourlabel verkeerd geplaatst hebt:
  • ls u uw object (en) wilt terugzenden met een andere carrier, wordt dit op uw kosten gedaan. Houd er rekening mee dat, door gebruik te maken van een andere vervoerder, 7 For All Mankind niet aansprakelijk is voor eventuele verkeerde pakketten. Stuur uw artikel (en) via traceerbare middelen naar onze online retourafdeling:

   7 For All Mankind Online Returns Department
   Bleckmann Netherlands
   7575 AX Oldenzaal
   Netherlands.

 3. De verwerking van de retourzending kan tot 6 werkdagen vanaf de kennisneming hiervan innemen, oftewel vanaf het moment waarop de goederen in ons magazijn aankomen: pas op dat moment nemen wij kennis van het feit dat jij de goederen wilt retourneren.
 4. Ook moet je er rekening mee houden dat vanaf het moment waarop jij het pakket verstuurt er tot 2 werkdagen voorbij kunnen gaan voordat wij het ontvangen. De terugbetaling vindt op dezelfde wijze plaats die voor de aankoop van het artikel is gebruikt en het bedrag zal op je rekening verschijnen afhankelijk van de verwerkingstijden van jouw bank/financiële instelling.
 5. Alleen producten die niet gebruikt/gedragen zijn en verzonden zijn met hun originele/onbeschadigde labels, zullen worden terugbetaald.
DEFECTE PRODUCTEN

Als je de bestelde goederen beschadigd of defect ontvangt, wordt je verzocht onmiddellijk contact met ons op te nemen. Onze producten beschikken over een volledige garantie van 1 jaar indien ze defecten tonen. In dit geval dien je de in ons retourbeleid bevatte procedure te volgen, die alleen geldig is voor de artikelen besteld op http://www.7forallmankind.nl/nl_nl/. Als je daarentegen een artikel in een verkooppunt hebt gekocht, raden we je aan je tot deze winkel te wenden, omdat we geen ondersteuning bieden voor aankopen die in onze verkooppunten zijn verricht.

Producten die zijn beschadigd vanwege slijtage of omdat ze zijn gedragen, worden niet als defecte producten beschouwd.

HET ONTVANGEN VAN TERUGBETALING

De terugbetaling vindt binnen 6 werkdagen plaats vanaf het moment waarop je pakket met het geretourneerde defecte product in ons magazijn in Oldenzaal, Nederland, aankomt. We vragen je er bovendien rekening mee te houden dat er vanaf het moment waarop jij het pakket via PostNL verzendt, er 2 werkdagen kunnen verlopen voordat het in ons magazijn aankomt.

Het bedrag van de geretourneerde artikelen wordt automatisch overgemaakt op de rekening die is gekoppeld aan de kaart die je op het moment van bestelling hebt gebruikt. De tijden van terugbetaling op je rekening kunnen variëren afhankelijk van de door jouw bank/financiële instelling gehanteerde verwerkingstijden.

Neem in geval van twijfel contact op met onze klantenservice op http://www.7forallmankind.nl/nl_nl/customer-care-nl/contacts/

KOSTEN RETOURZENDING // IS HET RETOURNEREN GRATIS?

De retourzending is volledig gratis wanneer je het speciale voorafbetaalde label in het pakket gebruikt.
Wanneer je de artikelen via een andere koeriersdienst wilt retourneren, zullen de kosten hiervan voor jouw rekening zijn. Wij wijzen erop dat als je een andere koeriersdienst gebruikt, 7 For All Mankind niet aansprakelijk zal zijn in geval van verlies van het pakket. Stuur je artikelen via een traceerbare koeriersdienst naar onze afdeling voor retour online-bestellingen:

7 For All Mankind Online Returns Department
Bleckmann Netherlands
7575 AX Oldenzaal
Netherlands.

RUILEN VAN PRODUCTEN

Helaas zijn we momenteel niet in staat om je andere artikelen ter vervanging aan te bieden. Als je een ander product of een andere maat van hetzelfde product wilt ontvangen, verzoeken we je de bestelde artikelen te retourneren om terugbetaling te krijgen en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen.

RETOURNEREN VAN CADEAUS

Wanneer je een product cadeau hebt gekregen, kun je dit retourneren door de bovenstaande retourprocedure te volgen. Je dient er wel rekening mee te houden dat iedere terugbetaling op de betaalkaart of via de betaalwijze die op het moment van bestelling is gebruikt, zal worden verricht.

BELANGRIJK

We verzoeken je alle producten die je wilt retourneren en die deel uitmaken van dezelfde bestelling, in één enkele verzending te sturen, om te waarborgen dat je retourzending zo snel mogelijk wordt verwerkt.
Het is raadzaam om, voor zover mogelijk, de producten in hun originele verpakking te retourneren, om te verzekeren dat ze op de juiste manier zijn beschermd tijdens het transport. Wij zijn niet aansprakelijk voor producten die tijdens een voor ons bestemde verzending beschadigd of verloren raken.
Alleen producten die niet gebruikt/gedragen zijn en verzonden zijn met hun originele/onbeschadigde labels, zullen worden terugbetaald.

DE VERWERKING VAN JE PERSOONSGEGEVENS

Voor informatie over de verwerking van je persoonsgegevens naar aanleiding van de plaatsing van je bestelling, een retourzending of een terugbetaling, verzoeken we je onze Privacy Policy te raadplegen.

Wij Accepteren:
Veilige Betaling Mit: