Tot 50% korting -> Dames   Heren

Levering en retouren

Bestelbevestiging

Bestellingen die vóór 13.00 uur CET (12.00 uur GMT) zijn bevestigd, worden dezelfde dag nog vanuit ons magazijn verzonden.

Alle bestellingen die na 13.00 CET (12.00 GMT) worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden, met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen. Dit betekent dat bestellingen die op vrijdag na 13.00 uur CET (12.00 uur GMT) worden verwerkt, de volgende maandag worden verzonden (tenzij de maandag een feestdag is).

Houd er rekening mee dat we voordat we je bestelling bevestigen mogelijk je betalingsgegevens moeten bevestigen.

Levertijd en verzendkosten

BestemmingStandaard verzending levertijdenStandaard verzendkostenExpress verzending levertijdenExpress verzendkosten
België3 tagenGratis1 tag14€
Duitsland3 tagenGratis1 tag15€
Finland5 tagen8€ - vrij van 250€2 tagen15€
Frankrijk3 tagenGratis2 tagen15€
Griekenland4-6 tagen8€ - vrij van 250€2 tagen15€
Hongarije4-6 tagenGratis3 tagen20€
Ierland6 tagenGratis2 tagen20€
Italië5 tagenGratis1 tag15€
Letland5 tagenGratis3 tagen20€
Luxemburg2 tagenGratis1 tag15€
Nederland2 tagenGratis--
Oostenrijk5 tagenGratis1 tag15€
Polen4-6 tagenGratis1 tag20€
Portugal5 tagenGratis1 tag15€
Roemenië4-6 tagen8€ - vrij van 250€1 tag20€
Slovenië5 tagenGratis1 tag20€
Spanje5 tagenGratis1 tag15€
Verenigd Koninkrijk5 tagenGratis--
Zweden4-6 tagenGratis1 tag15€

Wanneer 7 For All Mankind een aanbieding heeft voor gratis expressverzending, worden de leveringskosten op de betaalpagina verwijderd.

Houd er rekening mee dat in geval van betaling met een creditcard, betaalpas of PayPal vertraging kan ontstaan als gevolg van een vertraagde autorisatie (of weigering) van de betaling. In dergelijke uitzonderlijke gevallen worden de goederen onmiddellijk na bevestiging van de betaling verzonden.

Wijziging bestelgegevens

Vanwege de korte tijd tussen de verwerking en verzending van de bestelling kunnen wij je bestelgegevens - zoals het bezorgadres of de maat van een product - helaas niet meer wijzigen nadat de bestelling is geplaatst.

Bestelling volgen

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je een e-mail het de trackingcode om de voortgang van de bestelling online te volgen.

Bestellingen kunnen hier worden gevolgd.

Waarheen we verzenden

We leveren in de volgende landen binnen Europa: Oostenrijk, België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Letland, Portugal, Slovenië, Spanje, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Zweden, Polen, Griekenland, Roemenië en Hongarije. In de volgende paragraaf zijn uitzonderingen binnen deze gebieden opgenomen.

Waarheen we niet verzenden

We verzenden niet naar de volgende gebieden: Kanaaleilanden, Guernsey, het eiland Man, San Marino, Livigno, Vaticaanstad. We verzenden niet naar Europese overzeese gebieden zoals Réunion, Martinique, Guadeloupe, Anguilla, Falklandeilanden en Gibraltar. Houd er rekening mee dat wij niet kunnen leveren aan postbussen.

Waarvandaan we verzenden

Je bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn in Oldenzaal en wordt verwerkt in overeenstemming met de Verkoopvoorwaarden. Wij verwerken en verzenden bestellingen tijdens onze openingsuren, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de Nederlandse feestdagen.

Gratis verzending

7 For All Mankind kan acties met gratis expressverzending uitvoeren. Als je per e-mail op de hoogte wilt worden gesteld van onze acties, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Tijdens deze gratis expressverzending-acties is de gratis verzending zichtbaar in je winkelwagen op de betaalpagina.

Verwerking van persoonsgegevens

Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over de verwerking van je persoonsgegevens in verband met het plaatsen van een bestelling.

Retourbeleid


Wij hopen dat je winkelervaring bij 7 For All Mankind naar tevredenheid is geweest. We begrijpen echter dat je mogelijk een van de producten die je op onze website hebt gekocht wilt terugsturen.

Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om op onze website een retourzending aan te maken. Alle artikelen moeten worden teruggestuurd in hun oorspronkelijke staat, ongebruikt, ongewassen en met de originele labels van 7 For All Mankind originele labels nog bevestigd. Voor elk geretourneerd product vergoeden we je het betaalde bedrag.

Dit Retourbeleid is uitsluitend van toepassing op online op de Europese website van 7 For all Mankind gekochte producten. Dit betekent dat artikelen niet kunnen worden geretourneerd bij (of terugbetaling kan worden verkregen van) een van onze officiële winkels. Artikelen die gekocht zijn bij onze winkels, warenhuizen of partnerwinkels moeten worden geretourneerd op hun oorspronkelijke plaats van aankoop, en op deze artikelen is het retourbeleid van de detailhandelaar die ze heeft verkocht van toepassing.

Een artikel retour sturen

U kunt uw bestelling in een paar simpele stappen retourneren. Ga binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket naar deze pagina en creëer uw retourlabel door deze simpele stappen te volgen.

1. Vul uw bestelnummer en e-mailadres in.

2. Selecteer het artikel dat/de artikelen die u wilt retourneren en selecteer vervolgens de reden voor de retourzending.

3. Kies de verzendwijze en print het retourlabel (u ontvangt per e-mail een kopie hiervan).

4. Bevestig het voorgefrankeerde retourlabel op de verpakking en geef deze af bij een pakketpunt van de koerier die zorg zal dragen voor de retourzending.

Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden naar je teruggestuurd.

Retourtermijn en kosten

Denk eraan dat u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd heeft om uw retourlabel aan te vragen.

Retourneren is kosteloos als u het label gebruikt dat aan het eind van de online procedure wordt gecreëerd. Onze klantenservice staat voor u klaar als u problemen heeft met de retourprocedure.

Voor elke bestelling is er maar één retourlabel. Zorg er daarom voor dat u alle artikelen die u niet wilt houden in één pakket terugstuurt.

Houd er rekening mee dat als u een andere koerier wilt gebruiken om uw artikel(en) te retourneren, 7 For All Mankind niet aansprakelijk is voor de kosten, noch voor iets dat met het pakket zou kunnen gebeuren (verlies tijdens het transport, ontbrekende of beschadigde artikelen). Bovendien zal onze klantenservice u niet kunnen helpen met het lokaliseren van uw pakket.

Een restitutie verkrijgen

Houd er rekening mee dat je pas na controle van je retourzending in ons magazijn een creditnota ontvangt.

7 For All Mankind betaalt je zo snel mogelijk terug, maar dit kan maximaal 7 werkdagen duren vanaf het moment dat je pakket in ons magazijn in Nederland aankomt. Kosten voor expressverzending zijn uitgesloten van terugbetaling.

Verwerking van restituties

Houd er rekening mee dat u pas een creditnota ontvangt nadat uw retourzending in ons magazijn is gecontroleerd. 7 For All Mankind zal u zo snel mogelijk terugbetalen, maar het kan tot 15 dagen na de afgifte van uw pakket bij het pakketpunt duren voor u een creditnota ontvangt. In drukke periodes kunnen vertragingen optreden. Expresverzendkosten worden niet vergoed.

De terugbetaling wordt altijd bijgeschreven via de betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop en op de rekening van de oorspronkelijke koper. Houd er rekening mee dat als je gebruik hebt gemaakt van onze expressdienst, je de kosten voor deze dienst niet terugbetaald krijgt.

Houd er rekening mee dat het vanwege variërende verwerkingstijden voor verschillende betalingsmethoden maximaal 10 werkdagen kan duren voordat terubetalingen in je account worden weergegeven.

Wij herinneren u dat de verzendkosten niet terug betaald zullen worden. Alleen het bedrag dat u voor het product heeft betaald zal u retour ontvangen.

Te late retourzendingen

Je retouraanvraag moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling worden aangemaakt. Vervolgens moet je het pakket direct retour sturen. Je pakket moet uiterlijk 30 dagen na ontvangst door jou weer in ons magazijn worden ontvangen.

Retourzendingen buiten de vastgestelde 30 dagen kunnen naar goeddunken van 7 For All Mankind alleen worden geaccepteerd als de vertraging te wijten is aan Transportredenen.

Ruilen van producten

Helaas kun je het artikel niet ruilen. Als je een ander artikel of een andere maat van hetzelfde artikel wilt ontvangen, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retouraanvraag op onze site plaatsen. Voor retourzendingen verzoeken we je om op dezelfde pagina het punt “Een artikel retour sturen” te lezen”.

Gebrekkige artikelen

Als je artikel gebrekkig is op het moment dat je het ontvangt, kun je het binnen 30 dagen na de datum waarop je het hebt ontvangen terugsturen voor restitutie. Neem contact op met de klantenservice als je het artikel reeds langer in je bezit hebt, zeker in het geval dat dit 6 maanden of langer is.

Ruilen van geschenken

Als je een product als geschenk hebt ontvangen, kan je dit retourneren door de hierboven aangegeven retourprocedure te volgen. Houd er rekening mee dat alle terugbetalingen worden gedaan op dezelfde betaalkaart of een rekening van dezelfde betaalmethode die gebruikt is voor het plaatsen van de bestelling.

Retourverpakking

Alle producten die tot dezelfde bestelling behoren moeten in één zending worden geretourneerd. Zo kunnen wij je retourzending zo snel mogelijk verwerken. Bovendien moeten de producten, indien mogelijk, in hun oorspronkelijke verpakking worden teruggezonden om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport zo goed mogelijk beschermd worden.

Wij Accepteren:
Veilige Betaling Mit: