Slim Jeans

Als je voor de klassieke slim fit met tijdloze vrouwelijkheid kiest, is de Roxanne van 7 FAM het basisstuk in je garderobe. Voor vrouwen die een klassieke slim leg willen, maar met een sexy hoge taille, hebben we de Rozie ontworpen. Dankzij de binnenbeennaad die het been langer doet lijken, doet de Rozie ieder figuur mooi uitkomen. Beide slim fits hebben onze kenmerkende zigzag en de Rozie is ook in een kortere versie verkrijgbaar.

Heb je overal gezocht naar die strakke, slimfit jeans, dan is de Roxanne van 7 For All Mankind misschien wel precies wat je zoekt. De Roxanne is ontworpen als essentieel kledingstuk voor in je kledingkast, is een van onze populairste stijlen van slimfit jeans voor dames en past bij iedere situatie en ensemble. Vanwege de stretch fit is het een flatterende keuze en de verschillende wassingen overtuigen je misschien wel dat twee of drie jeans een nodige aankoop zijn.

Voor dames die een klassieke slim leg fit zoeken met een flatterende hoge taille, hebben we ook de Rozie slim jeans gecreëerd. Met een naad die benen langer doet lijken, is deze jeans flatteus voor alle figuren en beschikbaar in een cropped stijl. Vergeet niet te controleren of onze kenmerkende krabbel op de achterzak van onze slim vrouwenjeans staat: dit bevestigt dat iedere kledingstuk van hoogwaardige kwaliteit en luxe is.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?