Straight Jeans

De geliefde 7 For All Mankind Straight Leg jeans wordt aanbeden voor zijn klassieke vrouwelijkheid, terwijl de uitvoering met hoge taille eigentijdse elegantie biedt. Verander de enkelmanchet voor je gewenste stijl: naar beneden gerold voor klassieke rechte pijpen of opgerold tot de enkel voor een chique stijl die wonderwel werkt om te pronken met een nieuwe paar hakken.

Een straight leg jean is de perfecte denim voor wie een smart-casual vibe wil creëren: het past namelijk bij vrijwel alles. Hier bij 7 For All Mankind is de straight leg jean voor dames een populaire keuze: niet alleen omdat het de benen langer doet lijken, maar ook omdat het beschikbaar is met hoge taille voor het zo gewenste, flatterende silhouet.

We adviseren je de verschillende stijlen van de straight leg jeans uit te proberen: vouw de pijpen om en pronk met elegante hakken of draag ze uitgerold voor een alledaagse look. Selecteer voorzichtig de denim wassingen van onze straight jeans voor dames designs om de gewenste look te vormen: donkere tinten zijn ideaal voor stijlvolle gelegenheden en distressed denim voor de casual look. Blader door ons aanbod: de grote keuze aan beschikbare wassingen en snits zullen niet teleurstellen.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?