Hoge Taille Jeans

Van top tot teen vrouwelijk en uiterst verleidelijke. De 7 For All Mankind Hoge Taille jeans accentueert je lichaam alleen op de juiste plaatsen. De perfect hoge taille van de Straight Leg en Skinny sluiten mooi aan terwijl onze selectie van supermoderne denim voor iedere gelegenheid geschikt is.

Jeans die op de juiste plekken aansluiten, zijn essentieel in de kledingkast van iedere vrouw: de jeans met hoge taille van 7 For All Mankind bieden ongetwijfeld deze luxe. Nauwsluitend en perfect gesneden: het is een onmisbaar en veelzijdig kledingstuk voor vrijwel iedere gelegenheid.

De designs met hoge taille van 7FAM zijn beschikbaar in straight leg, skinny of flared fits om aan alle stijlen en smaken tegemoet te komen: er zijn zelf boyfriend jeans met hoge taille voor diegenen die van loszittende kleding houden. Zoek je een sexy variant van de klassieke hoge taille, dan adviseren wij de skinny fit, en onze jeans met extra hoge taille kunnen hierbij helpen, of omarm de casual-chique sferen met een flared stijl.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?