Boyfriend Jeans

Het draait allemaal om de boyfriend! De boyfriend jeans werken altijd, dankzij de ontspannen fit en look lijkt het alsof hij vaak is gebruikt. Deze fit, die je zowel met hoge hakken voor een avondje uit als nonchalant met gympen draagt, is een van de meer flexibele jeans. Of je nu voor chic of casual kiest, met deze veelzijdige jeans ben je op ieder moment cool zonder er moeite voor te doen.

Er is iets verleidelijks laissez-faire aan geweldige boyfriend jeans. Compromisloos comfortabel, maar helemaal stijlvol, dit belangrijke onderdeel van iedere garderobe is simpel, cool en zonder het gevoel dat je ‘te hard probeert’.

Voor een moeiteloze look, kan je onze boyfriend jeans voor dames geheel aanpassen op je stemming: stijlvol of juist casual. De collectie bevat gekropte en gekleurde stijlen die je favoriete schoeisels volledig showen, ripped boyfriend jeans voor een edgy, chique look en skinnier boyfriend stijlen om je hoge hakken bij te dragen voor een luchtigere sfeer tijdens de avond.

Zoek je iets scherper? Ontdek onze straight en slim jean designs of zoek voor inspiratie in onze uitgebreidere collectie van jeans voor dames.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?