Bootcut Jeans

De oorspronkelijke premium jeans van 7 For All Mankind is de belichaming van een natuurlijke en makkelijke stijl. Daarom bieden we deze authentieke en draagbare fit in verschillende versies, waardoor liefhebbers van Bootcuts meerdere stijlkeuzes hebben. Van de vrouwelijke klassieke snit met schijnbaar langere benen tot de strakke skinny, ze verdienen elk een cultstatus.

Als een natuurlijke, comfortabele denimstijl bij jou past, dan moet het omvangrijke aanbod van hoogwaardige bootcut jeans voor dames van 7 For All Mankind ook voor jou wat te bieden hebben. We hebben onze ontwerpen van vrouwen bootcut jeans gediversifieerd en kunnen nu twee variaties bieden: een skinny stijl als je iets strakkers zoekt, en een echte bootcut-vorm om de benen langer te doen lijken.

Onze dames bootcut jeans maken gebruik van alle elementen van de cultklassieker, maar zijn beschikbaar in verschillende aantrekkelijke wassingen en intrigerende distresses die alle stijlen en voorkeuren aantrekken. Bekijk de selectie en kies je favoriete denimstijl in combinatie met opvallende hakken voor op kantoor of je favoriete platte schoenen voor een weekend in de stad.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?