7 FOR ALL MANKIND ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN GOEDEREN

WAAR EN WANNEER LEVEREN WIJ

Producten die via deze website besteld zijn, kunnen uitsluitend worden bezorgd in Nederland.

Alle producten worden vanuit ons magazijn in Oldenzaal (Netherlands). geleverd en retouren dienen naar dat magazijn te worden teruggestuurd.

NB:

 • Hoewel wij streven naar levering binnen de hiervoor vermelde leveringstermijnen, worden leveringsdata niet gegarandeerd aangezien het transport door derden wordt verzorgd.
 • Uiterste termijnen voor bestellingen gelden slechts als richtlijnen en houden geen rekening met mogelijke vertragingen als gevolg van betalingsautorisaties.
 • De verwerking van bestellingen geschiedt conform de Algemene Verkoopvoorwaarden.
 • Nadat uw bestelling door ons is verwerkt,.kunnen wij het afleveradres niet meer aanpassen.


VERZENDKOSTEN

Voor leveringen naar Nederland brengen wij momenteel GEEN verzendkosten in rekening voor zowel GLS als KIALA leveringen. Deze aanbieding geldt slechts tijdelijk.

Normaliter brengen wij verzendkosten voor uw bestelling in rekening op basis van het bedrag van uw bestelling en de bezorgwijze.

Belastingen & HEFFINGEN

Belastingen en heffingen worden berekend op grond van de leveringsbestemming en gespecificeerd op de betaalpagina en in de Orderbevestiging.

registratie van uw persoonsgegevens

Voor informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens bij plaatsing van een bestelling verwijzen wij naar ons Privacy-beleid.

 

RETOURBELEID 7 FOR ALL MANKIND TERUGGAVEBELEID

 

HERROEPINGSRECHT

Als je niet tevreden bent over de Producten die je ontvangen hebt of als je eenvoudig van gedachten veranderd bent over de aankoop nadat we je je Bevestiging van de Bestelling gemaild hebben, kun je ze terugzenden binnen 30 (dertig) kalenderdagen vanaf de levering van de Producten en een terugbetaling ontvangen, op voorwaarde dat je de Producten naar ons terugstuurt in overeenkomst met de procedure die aangeduid wordt op onze Retourpagina.

Dit is een herroepingsrecht dat je kunt uitoefenen zonder boete en zonder opgave van enige reden. Houd er rekening mee dat zolang de Producten in je bezit blijven, je verantwoordelijk ervoor bent ze veilig, beveiligd en in goede staat te bewaren.

Bij een retour omdat je van gedachten veranderd bent (herroepingsrecht), zal je een volledige terugbetaling ontvangen, los van de verzendkosten voor express levering, als je die verzendmethode gekozen had.

Als je een verkeerd (anders dan getoond in de 7 For All Man Kind Winkel) of beschadigd artikel ontvangen hebt, kun je het binnen 30 dagen na de verzenddatum retourneren. Volg daarvoor het standaard proces voor retournering en selecteer 'Artikel was defect' als reden voor de retournering.

 

HOE VERLOOPT EEN RETOURNERING

Retourneren via Mail in een paar makkelijke stappen!

 1. Vul het formulier in bij uw bestelling in en vul het formulier in het retourpakket in.
 2. Retour verzending is gratis voor nieuwe en ongebruikte artikelen met behulp van het voorafbetaalde retourlabel bij uw bestelling. Bij het retourneren van uw bestelling:
  • Bevestig het voorafbetaalde retourlabel aan de verzenddoos.
  • Neem uw pakket naar een aangewezen retourzaal.
  • Ga naar de volgende link http://www.postnl.nl/locatiewijzer en voer uw postcode of plaats in.
  • Als u uw retourlabel verkeerd geplaatst hebt:
  • ls u uw object (en) wilt terugzenden met een andere carrier, wordt dit op uw kosten gedaan. Houd er rekening mee dat, door gebruik te maken van een andere vervoerder, 7 For All Mankind niet aansprakelijk is voor eventuele verkeerde pakketten. Stuur uw artikel (en) via traceerbare middelen naar onze online retourafdeling:

   7 For All Mankind Online Returns Department
   Bleckmann Netherlands
   7575 AX Oldenzaal
   Netherlands.

 3. Retourzendingen worden binnen 7-10 werkdagen na ontvangst van uw artikel verwerkt.
 4. Uw terugbetaling wordt toegepast op de betaalmethode die u heeft gebruikt om het item te kopen en het krediet zal naar uw account posten volgens de door uw financiële instelling vastgelegde termijn.
close

BLACK FRIDAY EARLY ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?