TOPS & SHIRTS

7 For All Mankind haalt inspiratie uit werkkleding en vintage in de van T-shirts en overhemden collectie voor heren. Precies passende T-shirts geven een chique stadslook weer, terwijl mooie basics in de vorm van katoenen T-shirts in de meest stijlvolle kleuren komen.

Met wat inspiratie van de vintage-stijl en een stevige dosis maatwerk kom je ver met de shirts voor heren van 7 For All Mankind. Perfect voor de dagen op kantoor of tijdens het dineren in het weekend.

Onze aangepaste fits vangen dat afgeklede, downtown gevoel, terwijl onze schitterende collectie met basics zachte, katoenen jersey tops voor heren in trendy ontwerpen en kleuren biedt. Van sterke printen wordt hier niet teruggedeinsd, met ontwerpen die je herinneren aan strandvakanties en warmere klimaten.

Het is duidelijk dat wij bekend staan voor de stoffen die wij bij 7FAM gebruiken en onze spijkershirts stellen niet teleur. Beschikbaar in vintage wassingen en met een sterke snit zijn ze perfect te combineren met je favoriete bootcuts of die veel gedragen skinnies.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?