DENIM SHIRTS

Er is geen reden om bang te zijn van een denim shirt. Het is enorm veelzijdig en zou in de garderobe van iedere man moeten hangen. 7 For All Mankind denim overhemden behouden een strakke, verfijnde lijn. Je kunt het dragen met vrijwel ieder ander item, maar als je voor dubbel-denim gaat, vergeet dan niet om een riem te dragen!

Het denimshirt is een enorm veelzijdig item dat in de garderobe van alle heren thuishoort. Het kan met vrijwel alles gecombineerd worden. De collectie van denimshirts voor heren van 7 For All Mankind is zo gemaakt om een recht, geraffineerd silhouet te behouden en de kloof tussen streetstyle en stijlvol te overbruggen.

Met een verscheidenheid aan gekleurde wassingen, van lichtere tinten tot mineraal blauw en zwart: koop een van onze denimshirts voor heren om een vintage stijl te complimenteren of ga voor een preppy one-pocket-look.

Nog even een waarschuwing: jouw shirt past bijna bij ieder item, maar ben je een fan van double denim, vergeet dan niet om een riem te dragen.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?