Broeken

Breek met traditie of update je moderne klassiekers met 7 For All Mankind’s chino’s en gekleurde broeken. Moderne modellen en kleuren brengen je garderobe helemaal bij de tijd, terwijl de tijdloze pasvorm en mannelijke uitstraling deze 7FAM-klassiekers een lang en succesvol leven garanderen.

Doorbreek de conventie door te kiezen voor een moderne klassieker van het diverse aanbod aan chino’s voor heren en gekleurde broeken van 7 For All Mankind.

Eigentijdse cuts in combinatie met kleur kan je garderobe helemaal bij de tijd brengen, terwijl tijdloze snitten en mannelijke tonen ervoor zorgen dat deze iconische stijlen van 7FAM alle seizoenen meegaan.

Selecteer voor een retro look de Larry in lichtgewicht denim: het is een slimfit met tapered leg en koperen afwerking. Opgerold tot de enkel om simpele veterlaarzen en bootschoenen te showen, zodat je een subtiele, elegante edge aan je stijl kunt toevoegen.

Selecteer de Slimmy Chino voor een stijlvolle satijnen afwerking of doe een beroep op California cool met onze stijlen Chad en American Rock. Van de meest verkochte neutrale tinten tot gewaagd fel, kies het ontwerp van uw broek in tinten die jouw stijl een oppepper geven.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?