Straight Jeans

Deze twee klassieke fits belichamen een ongedwongen stijl. De Standard zijn de originele straight leg jeans van 7 For All Mankind. Hij is comfortabel, maar toch op maat van taille tot heup, met een knoopsluiting en rechte pijpen.

Straight leg en bootcut jeans zijn twee van de gemakkelijkste denimstijlen die je aan je garderobe kunt toevoegen. Bij 7 For All Mankind bieden we een aantal klassieke vormen, waaronder de Standard en de Brett. The Standard is gebaseerd op de originele straight leg jeans voor heren met comfortabele snit van taille tot heup, een knoopgulp en een opening met rechte pijp.

De Brett is een slanke, hedendaagse uitvoering van de originele bootcut jeans voor heren en ideaal als je op zoek bent naar een alternatief voor die skinny jeans. Hier stopt het niet: ons aanbod aan straight leg looks en bootcut jeans voor heren zijn in verschillende wassingen verkrijgbaar om jouw persoonlijke stijl te reflecteren. Onze kenmerkende krabbel bevestigt dat deze denimstukken van hoge kwaliteit zijn en gemaakt met luxe in het achterhoofd.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?