Slim Jeans

De garderobe van de moderne man is niet compleet zonder een paar stijlvolle slim jeans, en de Slimmy maakt eigentijdse, onberispelijke styling gemakkelijk. Een licht toelopende pijp draagt bij aan de jeugdige panache die samengaat met elke schoen. Voor een meer low-key en ongedwongen slim jeans is er de Chad met een iets rechtere pijp en lage taille voor een vlotte uitstraling en de perfecte match voor gympen.

De garderobe van de moderne man is niet compleet zonder tactvol op maat gemaakte denim en onze slimfit jeans voor heren, de Slimmy maakt onberispelijke styling gemakkelijk.

Het lichtjes toelopende been voegt toe aan de jeugdige geest die bij iedere schoen past. Voor een minder opvallende en casual slimfit jeans voor heren, heeft de Chad een rechter been met een lage taille en een gemakkelijke attitude, waardoor het perfect past bij gympen.

Zodra je de slankere stijl hebt geselecteerd die bij je past, hoef je alleen nog maar de denimwassing te kiezen die bij je modestemming hoort: van de American Moonlight-wassing met zijn hint van California cool tot de eigentijdse klassiekers waaronder rinsed, indigo en grijs denim. Je kunt zelfs bij ons terecht voor die monochrome momenten met slankere fit-stijlen in zwart en wit.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?