Skinny Jeans

De skinny jeans are here to stay en blijft een must have voor elke garderobe. Dit seizoen zijn onze skinny jeans voorzien van iets kortere pijpen om de huidige trends te weerspiegelen. Geweldig om een mooi gepoetst paar brogues of vintage sneakers in de kijker te zetten. De Ronnie is onze skinniest fit, als je een beetje meer ruimte wilt, is de Larry jouw stijl.

De skinny jeans fit is een blijver en een essentieel stuk in de garderobe van iedere man. Dit seizoen hebben veel van onze skinny jeans voor heren een iets korter been om de trends van dit moment te weerspiegelen. Ze zijn perfect gesneden zodat je met opgepoetste brogues of vintage sneakers kunt pronken.

Voor onze skinniest fit, bekijk je onze super skinny jeans voor heren, waar de Ronnie onder valt. Perfect voor iedereen die stijl met klasse wil combineren: de Ronnie is beschikbaar in verschillende tinten en normaal of Foolproof Denim. Voor extra luxe biedt de Ronnie tonaal stikwerk en onze kenmerkende krabbel op de achterzak.

Onze collectie van skinny jeans voor heren bevat zwart, donker en indigo denim voor een gekledere look, en een gespoelde denim skinny jeans voor als je het liever casual houdt.

close

VIP SALE ACCESS

Ben je al ingeschreven?
Nieuwe Gebruiker?